Διαμονή

Δωμάτια και Διαμερίσματα στα Φαλάσερνα

Το ξενοδοχείο Πανόραμα είναι ένα μέρος όπου το παραδοσιακό συναντά το μοντέρνο. Με πισίνα και pool bar για ευχάριστες διακοπές. Πάνω από την μεγαλύτερη παραλία των Φαλασάρνων, με εκλεκτή παραδοσιακή κουζίνα από την Βασιλική Μαντζοράκη Τσαλαπάκη.

Εξοπλισμός δωματίου

Τα δωμάτιά μας είναι εφοδιασμένα με ψυγείο, κλιματισμό, μπάνιο, χρηματοκιβώτιο, χώρο αποσκευών, μπιστολάκι για τα μαλλιά, σαπουνάκια-μπατονέτες, βραστήρα νερού και δωρεάν wi-fi internet. Κάθε δωμάτιο έχει από ένα γραφείο, απλός φέρτε τον φορητό υπολογιστή σας και πραγματοποιήστε όλες τις υποχρεώσεις σας.

δίκλινο δωμάτιο
δίκλινο δωμάτιο

Εξοπλισμός διαμερίσματος

Τα διαμερίσματά μας είναι εφοδιασμένα με ψυγείο, κλιματισμό, μπάνιο, χρηματοκιβώτιο, χώρο αποσκευών, εστίες μαγειρέματος, σκεύη μαγειρικής, σαπουνάκια μπάνιου - μπατονέτες, μπιστολάκι για τα μαλλιά και δωρεάν wi-fi internet. Κάθε δωμάτιο έχει από ένα γραφείο, απλός φέρτε τον φορητό υπολογιστή σας και πραγματοποιήστε όλες τις υποχρεώσεις σας.

double apartment Hotel Panorama
family apartment Hotel Panorama

Η καθαρίστρια του ξενοδοχείου μας ελεγχεί και καθαρίζει το δωμάτιό σας καθημερινά. Οι πετσέτες και τα σεντόνια αλλάζονται κάθε τρίτη ημέρα ή νωρίτερα εφόσον χρειαστεί.


Μεταφορά

Μπορούμε να προγραμματίσουμε τη μεταφορά σας, εφόσον μας ζητηθεί, από και προς το αεροδρόμιο των Χανίων ή του Ηρακλείου.